Get Adobe Flash player

"Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását."

William James

tavasszal_foto2Ahogy a természet nyiladozni kezd, ugyanúgy a lelkünk is vágyakozik a változásra. Ilyenkor tavasszal természetes igényünk, hogy magunk mögött tudjuk mindazt, ami régi, megfáradt vagy idejemúlt. Egy ilyen testi-lelki megújuláshoz szeretne hozzájárulni a program.

Ahhoz, hogy felfedezzük értékeinket, bennünk rejlő tartalékokat, gyakorta szükség lehet egy külső tükör-tartóra, aki/ami képes megerősíteni, hogy meglássuk, valóban több van bennünk, mint azt korábban gondoltuk. Ezt a megtapasztalást bárki átélheti, sőt most mindezt ajándékba is kaphatja egy játék keretében.

Köő Adrien fotográfus és Hegedüs Erika coach csapata egy vonzó, tavaszi megújító programot állított össze, hogy segítsen ebben a tükör-tartásban.

A játék a „Legyél egy napra modell!” program kereteit kibővítve kerül megrendezésre. A nyertes egy olyan emlékezetes nappal gazdagodhat, amely hozzásegítheti, hogy meglássa önmagában azt az új NŐt, aki a tavasszal együtt valóban kibontakozik.

Hegedüs Erika életvezetési tréner egy személyes coaching program során segít feltárni az elakadásokat, önértékelési hiányosságokat, segít megerősíteni az önbizalmat vagy épp korrigálni a téves énképet. A személyes munka a műteremben folytatódik, ahol a nyertes találkozik Köő Adrien fotográfussal és csapatával. A stylist személyre szabott tanácsadása után a sminkelés következik, majd a nap fénypontja, a fotósorozat elkészítése. Egy ilyen intenzív, élményekben gazdag, számtalan impulzussal, megerősítéssel támogatott nap képes arra, hogy utána már gyökeresen más értékrend szerint folytassa bárki a hétköznapjait.

studiofoto

Hogyan lehet mindez most a Tied?

Küldd el egy kedvenc fotódat önmagadról* (max. 200 kb-ra lekicsinyítve!!!) az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   email címre 1-2 sorral kiegészítve, hogy miért szereted ezt a fotót. Ha szerencséd van, akkor a sorsolás után Te leszel az a személy, aki az „újjászülető nap” végén egy fotósorozattal gazdagodsz, amely fotóit egészen biztosan még jobban fogsz kedvelni.

(* A beküldött fotókat nem őrizzük meg, semmilyen más módon nem használjuk fel, harmadik félnek nem továbbítjuk! A játék végén az összes fotót töröljük a levelező-rendszerből!)

 

A játékban az vehet részt, aki elküldi nevezésül fotóját és mindkét szakember oldalán regisztrál (vagy hírlevél feliratkozás formájában vagy a facebook-on rajongóként):

  1. Köő Adrien fotográfus email regisztrációjával (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy facebook oldalán rajongónak (www.facebook.com/Legyelegynapramodell)
  2. Hegedüs Erika coach oldalán (www.venuszok.hu) a hírlevél regisztrációnál vagy facebook oldalán rajongónak (www.facebook.com/venuszok.hu)

 

Minden jelentkező egy válasz emailben automatikusan megkapja 10%-os ajándék-kártyáját, amelyet felhasználhat a „Legyél egy napra modell!” fotózására vagy egy személyes coaching foglalkozásra!

A játékra folyamatosan lehet nevezni, egészen 2011. április 20-ig várjuk a lekicsinyített kedvenc fotókat, majd azok között kerül kisorsolásra az egész napos ajándék megújuló nap, akik mindkét szakemberhez regisztráltak valamelyik módon.

A nyertest közvetlenül email-ben és facebook oldalainkon is értesítjük április 21-én!

 

Jó játékot kívánunk a megújulás jegyében!

 

Hegedüs Erika coach                          Köő Adrien fotográfus                                     

www.venuszok.hu                            www.legyelegynapramodell.com

venuszok_szlogen_logo            kooadrienlogo

Kövess a facebook-on: