Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

útelágWalking Coaching – Nyugat Európában nem ismeretlen már ez a kifejezés, itthon még alig használjuk. Sétáló életvezetési tréning – mondjuk, de nehéz pontosan lefordítani, inkább megpróbálom körbeírni.

Séta közbeni változás, önmunka, komfortzónán kívüli önismereti kalandozás, személyiségfejlesztés, hatékony célkitűzés és célmegvalósítás…

Bővebben...

kérdésekÖsszefoglalom röviden, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy együtt dolgozzunk, ha időszakosan úgy döntesz, hogy céljaid megvalósítása érdekében külső támogatót, trénert vennél igénybe és rám esett a választásod, hogy ezen az önismereti úton elkísérjelek.

Bővebben...

otthonrolcomputerHogy miért találtam ki ezt a coaching módszert? Évek óta jönnek Tőletek levelek közvetlenül emailben vagy a Femina szakértői rovatában, amelyben elakadásaitok felszámolásában kéritek a segítségemet. Megfigyeltem, hogy nagyon sokszor csak egy "kibeszéléssé" alakul a levélváltásunk, mivel érdemi elmozdulás alig történik az elakadásban, ha nincs utókövetés és visszacsatolás.

Bővebben...

talpreflexologia2Ha szeretnénk céljainkra fókuszálni, eredményesen dolgozni azon, hogy megrekedt élethelyzetünket kimozdítsuk, fontos, hogy stresszmentesen, kiegyensúlyozottan, egészséges testtel és lélekkel fussunk neki a változásnak.

 

Bővebben...

csaja_tkrbenEz a személyre szabott program akkor lehet érdekes a számodra, ha olyan életszakaszodba értél, amikor megrekedtél, már sehogy sem érzed jól magad, és nagyon vágysz egy gyökeres és tartós változásra.

Ebben az esetben az ÁT-VÁLTÓ csapata egy olyan komplex programon vezet keresztül, amely után már semmi sem lesz a régi. :)

Hogyan épül fel a program?

Bővebben...

Kövess a facebook-on: