Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

otthonrolcomputerHogy miért találtam ki ezt a coaching módszert? Évek óta jönnek Tőletek levelek közvetlenül emailben vagy a Femina szakértői rovatában, amelyben elakadásaitok felszámolásában kéritek a segítségemet. Megfigyeltem, hogy nagyon sokszor csak egy "kibeszéléssé" alakul a levélváltásunk, mivel érdemi elmozdulás alig történik az elakadásban, ha nincs utókövetés és visszacsatolás.

Éppen ezért, hogy valódi változás következzen be, szerettem volna valami új megközelítésbe helyezni a coachingot.

- Külföldön élsz vagy vidéken?

- Össze-vissza élsz, nem tudsz vagy nem akarsz skype-on megkeresni egy előzetes időpontban?

- A saját tempódban szeretnéd feldolgozni a feladatot? 

- Időre van szükséged, hogy értelmezd, kipróbáld, beépítsd a kérdéseket-válaszokat?

- Terápiás jelleggel jót tesz, ha napló-szerűen kiírod magadból a tapasztalásaidat, érzéseidet?

Akkor Neked is megoldás lehet a táv-coaching! A módszer lényege, hogy emailben írod le az elakadásodat. Közösen keressük meg valós céljaidat, amelyre szerződni is tudunk. Innentől már a Te tempódban haladunk. Minden egyes anyagot emailben kapsz meg, feldolgozod, amikor úgy érzed, hogy beépítetted, megértetted, átjutottál rajta, akkor 1-2 hét elteltével jelentkezel és megkapod a következő feladatot, felmérőt, tesztet és elemzést.

A táv-coaching ideális, ha eltérő intenzitással tudsz/akarsz magadon dolgozni, szeretsz befelé figyelni, ereményesen tudsz egyedül is tenni a céljaidért, de mindenképp szükséged van alkalomról-alkalomra egy összegzésre, számonkérésre, újabb részcélok kijelölésére.

Ha szívesen belevágnál ebbe a saját tempódat követő egyéni coaching munkába, keress meg, hogy elindítsuk a folyamatot! :)

Itt tudod a részleteket egyeztetni velem!

 
Természetesen a hagyományos táv-coaching is működhet, skype-on keresztül, egy előzetesen egyeztetett időpontban, otthonodból, kedvenc foteledből. 
skype
 
Hegedüs Erika
életvezetési tréner, coach
www.venuszok.hu

Kövess a facebook-on: