wellness_fotoBármennyire is mást vársz, ehhez a programhoz leginkább Te kellesz! :) Kell az elszántságod, őszinte vágyad bizonyos élethelyzeted megváltoztatására, kitartó hozzáállásod kitűzött célod elérése érdekében. Ahogy egy edzőteremben, az élet nevű edzőteremben is lehet egyedül haladni, önismereti munkát végezni, de gyakorta hatékonyabb, ha időszakosan magunk mellé veszünk egy trénert, aki támogat célunk elérése érdekében. Ha így döntesz, akkor rajtad kívül ehhez a munkához kellek (mondjuk) én.

Az alapokat lefektettük, együtt dolgozunk. Meddig? Van, hogy 1-2 alkalommal találkozunk (pl. egy karrier-terv összeállításánál, önéletrajz megalkotásánál vagy teszt-interjúk begyakorlásakor). Elképzelhető, hogy ennél sokkal több alkalommal kell találkoznunk, mert egy zavaros énkép, sérülékeny önértékelés miatti megrekedt élethelyzet, gyökeres életmódváltozást folyamatában kell nézni, nem lehet és nem is szabad gyorstalpalón elvárni önmagunktól a mély és valós változást.

Nem szedjük darabokra a gyerekkorodat, hiszen jól felkészült pszichológusok pontosan a probléma-orientált megközelítéssel segíthetnek Neked, ha erre van szükséged. A Coaching fejezetben sok anyagot találsz, hogy milyen módszerekkel lehet coaching folyamatokban eredményeket elérni. Budapesten a XI. kerületben van az irodám, de feladattól függen dolgoztunk már az iroda falain kívül, parkban, kávézóban, bevásárló-központban vagy kiállításon. Nem hiszek a bebetonozott megoldásokban, minden egyes személynek más lesz a megoldása, elakadt élethelyzetének jellege határozza meg, hogy milyen módon lehet megkeresni a nyomógombokat és beindítani a vágyott változást. Sok együttgondolkodásra, kérdésekre, nagy hallgatásokra, sírásra, nevetésre kell számítanod, ha tényleg beleteszed Önmagad a folyamatba. Egy biztos, ha eldöntöd, hogy dolgozol önmagadon, akkor én szigorú trénerként állok majd mellett. Pontosan a Te érdekeidet fogom képviselni, hogy a továbblépéshez legszükségesebb lépcsőfokok felé vezesselek, számonkérjelek, támogassalak, és persze a folyamat közben illetve a végén megünnepeljük sikereidet! :)

Egy coaching ülés kb. 60-70 perc és 6000 Ft a tiszteletdíjam.

Kidolgoztam egy másik módszert is, ami kb. 80-90 perc, itt a coaching ülést egy 15 perces energetizáló fejkezeléssel zárjuk, amely segít az ellazulásban, relaxálásban, tisztánlátásban. Ára: 8000 Ft.

Belevágsz?!?

 
Hegedüs Erika
életvezetési tréner, coach
www.venuszok.hu