Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

kérdésekÖsszefoglalom röviden, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy együtt dolgozzunk, ha időszakosan úgy döntesz, hogy céljaid megvalósítása érdekében külső támogatót, trénert vennél igénybe és rám esett a választásod, hogy ezen az önismereti úton elkísérjelek.

 

 

1. Táv-coaching

Részletei itt

Skype-on 1 óra beszélgetés 6000 Ft, vagy 2-2 levélváltás az is kb. 1 óra, szintén 6000 Ft.

2. Személyes coaching (walking coaching - tehát sétálva, mozgásban együtt a belső változásokkal, vagy hagyományosan asztal mellett zárt térben)

Ha személyesen találkoznál, akkor a séta a Gellért hegyen illetve asztal mellett Budapesten a XI. kerületben, 1 óra 6.000 Ft, 1,5 óra 9.000 Ft, Te döntöd el, hogy mennyi időt igényelsz és szánsz önmagadra.

 

akció

Van most egy akció, ami a valódi elköteleződést támogatja, amikor tényleg kiállsz önmagadért és folyamatában képes vagy ránézni változásodra, önismereted mélyítésére és nem egy óra "beszélgetéstől" várod az áttörést, hanem kész vagy két találkozás között egyedül is dolgozni megakadásodon, változtatásért kiáltó élethelyzeteden.

Ha úgy döntesz, hogy végig csinálsz egy teljes folyamatot, "szerződünk" a közös munkára, akkor én az alábbi ajánlatot (*) teszem:

az első alkalom ára 9.000 Ft, de már a másodiké csak 8.000 Ft. Mire a 9. alkalomhoz érünk csak 1.000 Ft a Te hozzájárulásod... ha pedig szükségét érzed a 10. alkalomnak is, akkor az már bónusz, akár lehet ingyenes vagy inkább annyi, amennyit jó szívvel adsz, amely az új korszakodat, gondolkodásodat, érzéseidet is tükrözi... amely visszacsatolás nekem is, hogy mennyire voltunk eredményesek a közös munka során.

 

* Az akció visszavonásig érvényes.

 

Minden további részletet emailben vagy telefonon tudunk pontosítani!

 

Kövess a facebook-on: