Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

talpreflexologia2Ha szeretnénk céljainkra fókuszálni, eredményesen dolgozni azon, hogy megrekedt élethelyzetünket kimozdítsuk, fontos, hogy stresszmentesen, kiegyensúlyozottan, egészséges testtel és lélekkel fussunk neki a változásnak.

 

 

A reflexológia kínai eredetű, közel 5000 éves gyógymód, de a régészeti leletek szerint az ókori Egyiptomban is ismerték már a módszert.

A talpreflexológia célja, hogy a szervezet egyensúlyának helyreállítsa, amely az egészséges életműködés feltétele. Hatékony megoldás a stressz kezelésére, a feszültség csökkentésére, újra működésbe hozni, regenerálni, energetizálni, gyógyítani az egész szervezetet, valamint az egész rendszer harmóniájának és kiváló egészségi állapotának helyreállítása természetes módon.

A betegségeinket hosszú idő alatt gyártjuk le magunknak, így az egészség visszaállítására is kellő időt kell szánnunk. Türelemmel, kitartással olyan lelkiállapotba kerülhetünk újra, amely hozzájárulhat, hogy egészségesen, harmóniában, céljainkra fókuszálva éljünk egy kiteljesedett életet.

Az öngyógyítás sejtjeinkben genetikailag kódolva van, csak újra kell aktiválni ezt a képességet. Ebben segít a talpreflexológia! Érdemes megkeresni betegségünk okát, megszűntetni azt és nem elnyomni a tüneteket gyógyszerekkel! Akkor is nagyszerű módszer, ha csak realxálni szeretnénk vagy felfrissíttetni igénybevett, fáradt lábainkat.

Szeretettel várok mindenkit XI. kerületi, hangulatos kezelőnkben vagy igény esetén Budapesten otthonában is!

Hívjon bizalommal!

Bozsó György

Tel: 06-70-45-75-673

Még több részlet talható a Facebook_logo -on itt!

 

 

Kövess a facebook-on: