Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

csaja_tkrbenEz a személyre szabott program akkor lehet érdekes a számodra, ha olyan életszakaszodba értél, amikor megrekedtél, már sehogy sem érzed jól magad, és nagyon vágysz egy gyökeres és tartós változásra.

Ebben az esetben az ÁT-VÁLTÓ csapata egy olyan komplex programon vezet keresztül, amely után már semmi sem lesz a régi. :)

Hogyan épül fel a program?

Első körben 2 x 2 órában egy felmérő, elemző, célmeghatározó beszélgetésen veszel részt a programot vezető életvezetési trénerrel.

Ha közösen kijelöltétek a változási útvonalat, tisztán látjátok a vágyott célt, akkor kapsz olyan feladatokat, megerősítéseket, amelyek hozzájárulnak egy stabilabb önértékeléshez, hogy az új életedet minél gyorsabban birtokba vedd.

Ezt követi egy 4 órás közös stylist program, amely a ruhásszekrényed előtt kezdődik, hogy együtt nézzétek át régi ruháidat, szortírozzátok, eldöntsétek, hogy mennyire segíti megújulásodat, és mit leszel kénytelen elajándékozni… :) Ha kell, közös bevásárlással folytatódik a program, hogy néhány alap-elemet beszerezzetek, amellyel változatossá teheted öltözködésed.

Van egy találkozás egy életmód tanácsadóval is, aki természetes test-súlyod megtalálásában segít, hiedelmeid feltérképezésén keresztül edzéstervet készít, hogy aztán a mozgás számodra ideális formáját eredményesen beépíthesd hétköznapjaidba.

Egy következő alkalommal manikűr/pedikűr és a regeneráló fodrászat után kapsz egy relaxáló, ellazító talpreflexológiai kezelést, majd megtanítunk néhány alap sminkfogásra és kapsz egy természetes, natúr sminket, amely leginkább hangsúlyozza arcod legszebb részeit.

Ha elkészült a smink, fotósunk készít rólad egy portfóliót, amely képeit egy CD-n kapod meg.

A program végül egy 3 x 2 órás coaching programmal folytatódik, amikor már kívülről sikerült megújulnod, megnézzük személyiséged változását. Átnézzük vágyaidat, céljaidat, egészségi állapotodat, karrier-terved, magánéleti változásaidat, személyes kiteljesedésedet támogató tennivalókat.

Ez a program kb. 2-4 hét alatt zajlik le, egyedi igényeid figyelembevételével, hétköznaponként vagy hétvégére szervezve.

Ha szívesen tudnál meg részleteket a programról, vagy akár bele is vágnál azonnal, egyeztessünk időpontot:

 

Hegedüs Erika
életvezetési tréner, coach
www.venuszok.hu

Kövess a facebook-on: