Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

noero1Élünk, de sokszor inkább csak életben vagyunk. Miért is?

Honnan jön az energiánk? Hogyan tudjuk önmagunk generátorát újra és újra beindítani? Kik szívják el az energiáinkat? Ha látjuk, miért hagyjuk? Ha nem látjuk, mi lehet az oka? Miért maradunk egy energia-vámpír kapcsolat részese? Mit teszünk mi hozzá észrevétlenül, hogy tartósan hullámvölgybe kerüljünk? Miért hagyjuk, hogy az egónk meghazudtoljon bennünket? Igaz az, hogy a nők "agyalása" rontja el a legjobb lehetőségeket is?

TV2-Mokka riport rólunk Nőkről és a mi minőségi idővel megtöltött életünkről.

Feltétlenül sárkánnyá kell válnunk a kapcsolat fejlődése során? Kell-e mindent megoldanunk, elintéznünk, leszerveznünk csak azért, mert képesek vagyunk rá? Kell-e erőnket kordában tartanunk, hogy ne nyomjuk el a férfiakat?

Tényleg azt látom a tükörben, ami a valóság? Hogyan változtathatok saját rendszeremen? Valóban én irányítom a világom, és környezetem csak reagál a saját viselkedésemre? Ha ennyire egyszerű, miért nem sikerül folyamatosan működtetni? Van-e titok, és ha van, kik birtokolhatják?

Ehhez hasonló kérdéseket járunk körbe az egy napos kis-csoportos programon, ami sok sírást, nevetést hozhat a jó hangulat közepette. Garantáltan olyan gondolatokkal gazdagodhatunk, amelyek hozzájárulhatnak, egy más nézőpont birtoklásához, és ha szükséges, a változtatási folyamatok is beindulhatnak saját életünkben.

Következő időpont: 2013. március 24. (vasárnap) 10-18 óra között.

Helyszín: Budapest (XI. kerület) - jelentkezés után emailben küldöm a pontos információkat!

Jelentkezési határidő: 2013. március 17.

LETÖLTHETŐ tematika  (pdf) 

A csoport minimum 6 fővel indul és max. 10 fő csatlakozhat egy alkalomhoz!

 

Alapár:  18.000 Ft/fő *

* A csomag ára tartalmazza a kávészüneteket, a tréning prezentációit, a mindenki számára kinyomtatott előadás-anyagot, a Viva TV sminkesének segítségét, illetve a helyszínen készített profi-fotókat CD-n és a címlapot utólag postázzzuk.

 

Normál ár:  22.000 Ft/fő **

** Acsomag ára tartalmazza a kávészüneteket, a tréning prezentációit, a mindenki számára kinyomtatott előadás-anyagot, 1 alkalmas utókövetést - személyes coaching tanácsadást egy későbbi alkalommal, a Viva TV sminkesének segítségét, illetve a helyszínen készített profi-fotókat  CD-n és a címlapot utólag postázzuk.

Az ár az Áfát is tartalmazza!

 

A K C I Ó !   25%-os kedvezmény-kártya mindenkinek, aki kitölti ezt a 2-3 perces felmérőt.

 

A részvétel feltétele: 3000 Ft-os előleg befizetése a jelentkezési határidő előtt (átutalással vagy postai befizetéssel)!

 

 

Jelentkezés: Hegedüs Erika

Tel: 06-20-924-1033

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kövess a facebook-on: