Get Adobe Flash player

"Az egyetlen, aminek értéke van, ha magadat adod, és az egyetlen célkitűzés, amit hajszolni érdemes, hogy megtudd, ki vagy valójában."

Derek Landy

Nem annyira új ez a szó, de még kicsit szokatlan: “ÉNIDŐ.” Akár hiszed, akár nem, elképesztően fontos lenne az életünkben, hogy több-kevesebb, de rendszeres jelenléte legyen.

Randevú Önmagunkkal. Találkozás azzal, akit a legjobban szeretek. Minél többször találkozom “vele”, annál jobban kedvelem, annál inkább megismerem és egyre jobban szeretem. Hihetetlen?

Miről is lehet szó az énidő kapcsán? Na hát ez az, amit egyedül Te tudsz pontosan megfogalmazni! Annyit tudok segíteni Neked, hogy kicsit szűkítem a kört. Nos ez az énidő bármi lehet, ami számodra értékes, tölt, ad, többé tesz. Olyan idő, amikor a figyelmem magamra fordul, a fókuszban ÉN vagyok, engedem magam befelé figyelni, előre állok a sorban és pontosan azzal foglalkozom, ami számomra fontos. Lehet ez naponta csak 5 perc vagy akár 5 óra, egy hétvége vagy akármi, ami nekem épp kell. Hogy állsz ezzel a témával?

 

További részletek: hamarosan

Kövess a facebook-on: