Ha már unod az állandó tervezgetést...

Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Ha nem látod őket, akkor kattints ide és nézd meg a weboldalon

tobbvagy 500x100
2024. március 29. péntek

Kedves Látogató!

Megint itt az év vége. Tavaly ilyenkor küldtem az utolsó "hírlevelem", tehát nem lehet vádolni túl gyakori üzengetéssel. Miért írok most?

Egész év során, sok-sok beszélgetésen keresztül azt figyeltem meg, hogy már sokan kellően bátrak és ki merik mondani, hogy nem teljesen jó az, ami van. Változtatni kell (kellene).

Talán többen rá is szánják magukat az újratervezésre. Mások meg még várnak.

Jóval kevesebben döntenek úgy, hogy a tettek mezejére lépnek és megvalósítanak. Rövid- és hosszútávú terveiket egyformán, más-más hozzáállással, feladatokkal, módszerekkel. Bátrak.

Te kellően bátor vagy? Akár rövidtávú, akár hosszabb elköteleződést igénylő terveid vannak. Tényleg akarod? Komolyan vágysz rá?

Nem kell mindent értenünk, mert lehet, hogy akaratosan belenyúlnánk a folyamatokba. Sokszor inkább hátra kell lépni, hogy a teljes képet lássuk. Megengedő üzemmódba kerülhessünk és őszintén kimondhassuk a mágikus szót: feladom. Ami épp, hogy nem az ügyek elengedését jelenti, hanem egy együttműködést.

Ha minden tőled telhetőt megtennél, ami Rád tartozik, akkor jó szívvel ajánlom a következő programot a figyelmedbe:

Megvalósítás tréning - választhatsz a személyes részvétel vagy online jelenlét mellett, ami legjobban illeszkedik aktuális élethelyzethez.

Mikor jelentkezz? Ha nem félsz, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan, mint korábban volt és kellően bátor vagy, hogy rejtett tartalékjaid a felszínre hozd!

megvalositas trening

Mi köze van a balettcipőnek a hegymászáshoz? Látszólag semmi. Ha olykor érzed, hogy fáradsz az úton, ahol épp a terveidet alakítod, ahol a céljaid felé haladsz, akkor rólad írtam a blogomban. Itt tudod elolvasni, ha érdekel:

Ott vagyunk már?

Ha pedig az egyéni felelősségvállalás ideje most érkezett el életedben, ráadásul hiszel az írás jótékony hatásában, akkor most akciósan vásárolhatod meg az Újragondoló Naplót, hogy ez a kicsi könyv ott legyen veled a hétköznapokban és hatékonyan támogasson terveid kivitelezésében.

konyv mix

Ezen felül annyi maradt csak, hogy valami jót kívánjak Neked az új esztendőre. Arra gondoltam, hogy nem találom ki, hogy mire lenne leginkább szükséged, mi ad örömöt és mi visz közelebb a megoldásaidhoz!

Így annyit kívánok, hogy 2019-ben legyen elég bölcsességed, hogy mindazt megtedd, megengedd, megéld, amire épp szükséged van!

Isten áldjon jövőre is!

szeretettel:

Hegedüs Erika
márka és lélek-restaurátor

Ha bármilyen kérdésed van, vagy jelentkeznél egyéni coaching munkára, tanfolyamra, kérlek küldj egy e-mailt a következő címre: era@tobbvanbenned.com

Ezt a hírlevelet azért kaptad, mert adatkezelési szabályzatom szerint korábban regisztráltál oldalamra, vagy emailcímed megadásával akció, szavazás, nyereményjáték során hozzájárultál információs anyagaim küldéséhez.

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide

lanyok