Agyalás helyett újragondolás?

Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Ha nem látod őket, akkor kattints ide és nézd meg a weboldalon

     
  tobbvagy 500x100  
  {2017. december 11.}  

Kedves Látogató!

Állítólag Magyarországon mindenki ért a focihoz, a lakberendezéshez és a gyerekneveléshez. Ugyanilyen megfigyelésen alapuló általánosítás az, hogy a marketing szakemberek mellett ma coach-ból van a legtöbb. Van ennek alapja?

 
 

Bármennyire is soknak tűnik a segítők száma, mégis azt gondolom, hogy össztársadalmi szinten azért nem vagyunk annyira rendben, akadnak élet-területeink, amelyeken lehetne mit változtatnunk.

Természetesen nagyon eltérő, hogy ki és mire akar fókuszálni. Főleg ebben az időszakban, amikor egy karácsonyi rohanásban nehéz tudatosan kezelni, hogy ne pörögjünk együtt a külső világgal.

Amennyiben fontos számodra az önismeret mélyítés, talán szívesen megnézed ezt a 3-4 perces videót, hogy miért is írtam meg az Újragondoló Naplót.

videóera

Ha pedig még szívesen meg is vásárolnád magadnak vagy bármelyik szerettednek, akkor itt vannak a részletek...

Ezen a héten megrendelve még odaér a karácsonyfa alá!

Ha pedig sokkal bátrabb vagy és van önmagadra 3-6 hónapod, hogy belevágj egy önismeret mélyítésbe, akkor jó szívvel ajánlom figyelmedbe az Újratervezés Naplót, az otthoni életvezetési tréning programot.

A 300 oldalas, két szerzős könyv egyik része még üres, ami arra vár, hogy a könyv tulajdonosa saját gondolataival megtöltse.

Belenéznél? Itt találsz egy rövid videót róla.

A könyv mellé jár a 8 színű inspirációs toll, a talpreflexológiai kedvezmény-kupon és egy ajándék bögre* a kedvenc motivációmmal.

A megrendeléssel kapcsolatban itt találsz minden infót.

* Az ajándék bögre a személyes átvétel esetén díjmentes. Amennyiben postázással kéred, akkor a hozzá tartozó postaköltség a megrendelőt terheli. Amíg a készlet tart.

 újratervezésgondoló

Csatlakozz facebook oldalamhoz, ha érdekel az önfejlesztés, önismereti munka, motivációs és inspirációs témák. Mostanában egyre többen mondják el véleményüket, kérdeznek, javasolnak, akár egymásnak is. Párkapcsolati, önbizalom, énmárka, pénz vagy egészség témákban érkeznek hozzászólások. Működik az együtt-gondolkodás, ami nagy álmom volt évekkel ezelőtt, amikor belevágtam ebbe a munkába.

Ha pedig most nem aktuális semmilyen önismereti téma nálad, akkor egyszerűen csak hálásan köszönöm, hogy néhány percig figyelmet fordítottál levelemre.

Kívánok egy lelassulós, örömteli ünnepi készülődést és csodákkal teli karácsonyi időszakot!

Szeretettel:

Hegedüs Erika
életvezetési tréner

 
     
   

Ha bármilyen kérdésed van, esetleg jelentkeznél egyéni coaching munkára, tanfolyamra, kérlek küldj egy e-mailt a következő címre: era@tobbvanbenned.com

Ezt a hírlevelet azért kaptad, mert korábban regisztráltál oldalamra, vagy emailcímed megadásával akció, szavazás, nyereményjáték során hozzájárultál információs anyagaim küldéséhez.

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide

lanyok