Gondolkodtál már azon, hogy coach legyél?

Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Ha nem látod őket, akkor kattints ide és nézd meg a weboldalon

     
  tobbvagy 500x100  
  2024. március 28. csütörtök  
   

Kedves Látogató!

Állítólag Magyarországon mindenki ért a focihoz, a lakberendezéshez és a gyerekneveléshez. Ugyanilyen megfigyelésen alapuló általánosítás az, hogy a marketing szakemberek mellett ma coach-ból van a legtöbb. Van ennek alapja?

 
 

Minden csak nézőpont kérdése.

A coaching szakma nagyon sok lépésből, részletből és tanulásból tevődik össze. Amíg valaki hiteles és eredményes életvezetési tréner lesz, sok víz lefolyik a Dunán. Kell hozzá elköteleződés, alázat, nyitottság... és természetesen jó források, ahonnan megkaphatjuk mindazt, amire vágyunk.

Ma két irányt szeretnék mutatni.

DIADAL képzés

 

A Business Coach Kft. csapata egy nyári képzést indít többek között azoknak, akik még dolgoznak valahol alkalmazottként és nem fér bele az életükbe, hogy munka után esténként, vagy hétvégén tanuljanak. Számukra lehet érdekes ez a verzió, ahol 2 nyári hét alatt, rendkívül intenzíven, de hatékonyan az összes alapot el lehet sajátítani.

Mit ajánlanak?

2016. nyarán elindul ÚJ , az ICF (a világ legnagyobb coach szervezete) által jóváhagyott intenzív nyári tanfolyamuk, amely az egyik legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 60 órás coach képzés.

  • A képzés a legnagyobb nemzetközi coach szervezet, az International Coach Federation( ICF) coach kompetenciái alapján összeállított tematikát tartalmaz.
  • Képzés tematikája:
  • 2016. június 20–24. (5 nap)

    1. nap: Alapozó DIADAL  képzés tartalmi felépítése, Coaching alapismeretek

    2. nap: Coaching folyamata, fázisai, eszközei. A DIADAL, az első magyar coaching folyamatmodell eszközei esetekkel

    3. nap: Önismeret, emberismeret

    4. nap: Pszichológiai eszközök a coachingban

    5. nap: A coaching módszertana, eszköztára I.II.

    Szünet: Házi feladat, alkalmazáskövetés

  • 2016. augusztus 8-12. (5 nap)

  • 6. nap: A coaching módszertana, eszköztára a gyakorlatban

    7. nap: Coaching Etika, Coaching szerződés, ICF kompetenciák

    8. nap: A coaching értékesítése, self branding

    9.nap: Gyakorlatok valós ügyféllel

    10. nap: Alapvizsga

Ha további részletekre, korábbi beszámolóra vagy kíváncsi, akkor sok-sok információt találsz itt.

A másik lehetőség, egy otthoni életvezetési tréning - ha nem akarsz coach lenni, nem érdekel ez a típusú segítő szakma, sokkal inkább a saját életterületeidre szeretnél fókuszálni, ott kiteljesedni.

Újratervezés Napló és bögreHa ebből szeretnél többet kihozni, szintet lépni, minőségibb életet élni, akkor jó szívvel ajánlom figyelmedbe az Újratervezés Naplót, az otthoni életvezetési tréning programot.

A 300 oldalas, két szerzős könyv egyik része még üres, ami arra vár, hogy a könyv tulajdonosa saját gondolataival megtöltse.

Belenéznél? Itt találsz egy rövid videót róla.

A könyv mellé jár a 8 színű inspirációs toll, a talpreflexológiai kedvezmény-kupon és egy ajándék bögre* a kedvenc motivációmmal.

A megrendeléssel kapcsolatban itt találsz minden infót.

* Az ajándék bögre a személyes átvétel esetén díjmentes. Amennyiben postázással kéred, akkor a hozzá tartozó postakölség a megrendelőt terheli. Amíg a készlet tart.

önmárkaCsatlakozz facebook oldalamhoz, ha érdekel az önfejlesztés, önismereti munka. Önmárka-építő címmel péntekenként ingyenes program indult, amelybe bármikor lehet csatlakozni. Akár a magánélet területére, akár vállalkozás indítás vagy építés esetén lehet hasznos, hogy lépésről-lépésre végignézzük a tennivalókat.

Jó önismereti munkát kívánok!

Szeretettel:

Hegedüs Erika
életvezetési tréner

 
       
   

Ha bármilyen kérdésed van vagy jelentkeznél egyéni coaching munkára, tanfolyamra, kérlek küldj egy e-mailt a következő címre: era@venuszok.hu

Ezt a hírlevelet azért kaptad, mert korábban regisztráltál oldalamra, vagy emailcímed megadásával akció, szavazás, nyereményjáték során hozzájárultál információs anyagaim küldéséhez.

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide

lanyok