Gondolj most Valakire...

Ez a hírlevél képeket tartalmaz. Ha nem látod őket, akkor kattints ide és nézd meg a weboldalon

     
  tobbvagy 500x100  
  2024. április 25. csütörtök  
   

Kedves Látogató!

Valaki olyanra gondolj, aki fontos Neked.
 
Aki esetleg olyan életszakaszában van, amikor újratervezésre szorul. Nem, nem feltétlenül valami szomorú életesemény miatt, lehet azért, mert most jött el az idő, benne van a terveiben, tudja ő is, esetleg már beszélgettetek róla. Talán már kérte is a segítséged. Nem azt, hogy megoldd helyette, mert ezt Ő akarja végigcsinálni, talán csak a figyelmed kérte, támogatásod, drukkolásod.
 
 
   
gondolj mostvalakire
 
Gondolj valakire, akit Te nagyon kedvelsz és tudod, hogy nem a Te dolgod, hogy újratervezze az életét, mégis szeretnél egy fontos láncszem lenni e témában.
 
Akire gondolsz, az szívesen vállal felelősséget a saját életéért, nem kívülről várja a megoldást. Aki most a fejedben jár, az vágyik önismerete mélyítésére, talán vidéken él vagy külföldön. Nincs ideje utazni, rendszeresen életvezetési trénerrel együtt dolgozni. Szüksége lenne most motivációra, valamilyen inspirációra, hogy végigmenjen azon az úton, amit eltervezett. Akire most gondolsz, az szeretné felszínre hozni értékeit a témájával kapcsolatban, van önmagára 3-6 hónapja, hogy aztán megerősödve tudjon továbbmenni. Tudod, hogy nem fél tükörbe nézni, már elég nyitott, hogy keresse a válaszait, nem retten meg a benne megjelenő kérdésektől, előre néz.
 
Akire gondolsz, nem fél írni, hisz az írás gyógyító jellegében, talán gyerekként is naplót írt, szeret jegyzetelni, nem árt számára az összegzés, saját ígéreteinek, ötleteinek papírra vetése, van benne annyi alázat, hogy akár egy könyv társszerzője legyen.
 
Szerinted lenne kedve önmaga életvezetési trénerévé válni? Elérkezett az idő, hogy újratervezésbe kezdjen?
Mutasd meg neki, hogy az Újratervezés Napló miatta készült el! Számára lehet egy nagyszerű együttgondolkodás, kimozdítás, hogy a hiányzó puzzle darabkáiból valamennyit beillesszen a nagy kirakósába.
Ha úgy érzed, hogy érdekelné, akkor itt van minden további részlet:
Gondolsz most Valakire? :)
.
Hegedüs Erika életvezetési tréner
www.tobbvagy.hu - Több van benned, mint gondolnád!
.

90x90

 
       
   

Ha bármilyen kérdésed van vagy jelentkeznél egyéni coaching munkára, tanfolyamra, kérlek küldj egy e-mailt a következő címre: era@venuszok.hu

Ezt a hírlevelet azért kaptad, mert korábban regisztráltál oldalamra, vagy emailcímed megadásával akció, szavazás, nyereményjáték során hozzájárultál információs anyagaim küldéséhez.

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide

lanyok